Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La Universitat d’Andorra renova la seva imatge a la xarxa

La Universitat d’Andorra renova la seva imatge a la xarxa

La Universitat d’Andorra (UdA) estrena l’any 2013 amb una imatge més atractiva per a la seva pàgina web, uda.ad, que ha estat millorada per fer-la encara més pràctica i navegable. Fruit d’un treball en equip, el nou web permet un accés més àgil a la informació que genera la institució. Així, per exemple, les notícies més rellevants figuren ara de manera destacada a la portada, on són fàcilment identificables, i es poden compartir fàcilment a les xarxes socials.

També s’ha creat un menú dinàmic adaptat al diferents perfils d’usuaris, ja siguin estudiants, futurs estudiants, investigadors o professionals, que els permetrà trobar ràpidament la informació que els pot interessar. A més, uda.ad compta ara amb suport multilingüe, i té fins i tot una edició especifica en llengua anglesa, amb la voluntat d’arribar a un públic internacional.

Pel que fa als continguts, s’han revisat i actualitzat de manera exhaustiva, i se n’han afegit de nous, com ara informació sobre el Consell de la qualitat de la Universitat o les últimes publicacions dels grups de recerca. El nou web també dóna visibilitat als testimoniatges dels antics estudiants, incorporats amb èxit a la vida laboral, i a les valoracions de les empreses que compten amb personal format a l’UdA.

Data de publicació: 8 de gener del 2013.