Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La Universitat d’Andorra torna a la fira Univers Jove del Ripollès

La Universitat d’Andorra torna a la fira Univers Jove del Ripollès

La Universitat d’Andorra (UdA) participa per quarta vegada, aquest dimarts 7 de febrer, a la fira de l’ensenyament del Ripollès, Univers Jove, que enguany arriba a la novena edició. La voluntat de l’UdA és fer conèixer la seva oferta educativa entre els estudiants de 4t d’ESO i batxillerat de les comarques catalanes properes, a les portes de l’inici del període de preinscripcions per al curs vinent, que s’obrirà el proper 6 de març.

La fira Univers Jove, que se celebra al pavelló de Ripoll, es considera una de les fires educatives més importants de Catalunya. Enguany, s’ha reorganitzat la distribució dels estands per poder-n’hi encabir més. Finalment en seran 58, amb les universitats, com l’UdA, i una representació de la formació professional de fins a vuit comarques catalanes, a més d’altres centres que ofereixen cursos o formacions més específiques, com és el cas de l’ensenyament de llengües.

L’objectiu de la iniciativa és donar als joves les mateixes opcions que puguin tenir els que viuen a l’àrea metropolitana de Barcelona pel que fa a orientació educativa. També s’hi ofereixen serveis d’orientació laboral, assessorament per a l’emprenedoria, atenció personalitzada i dinamitzacions i demostracions en directe.

Més informació: www.universjove.cat

Data de publicació: 3 de febrer de 2023