Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Uns 360 escolars participen a La Universitat dels Infants

Uns 360 escolars participen a La Universitat dels Infants

udi2017_1200

Aquest 18 maig de 2017 s’ha desenvolupat la quarta edició de La Universitat dels Infants, un projecte de responsabilitat social universitària que consisteix en l’obertura de la Universitat d’Andorra (UdA) a la mainada. L’activitat central ha estat la celebració del “IV Congrés de ciència a la vida quotidiana”, al qual han participat uns 360 alumnes de tercer cicle de primera ensenyança, d’11 i 12 anys. En aquesta edició, el congrés ha tornat a comptar amb l’espectacle “Experimentem amb la ciència” a càrrec de Clowntifics.

L’esperit de La Universitat dels Infants és obrir l’UdA a la societat per promoure l’interès per la ciència i la recerca, tot superant les barreres i els estereotips sobre la inaccessibilitat del saber científic. Es vol estimular la participació activa dels nens i fomentar la transferència i difusió de coneixements tècnics, de manera lúdica, atractiva i propera.

Els objectius s’articulen a partir de tres grans eixos: universitat, ciència, i relació amb les escoles: divulgar i apropar el coneixement científic i investigador als nens i nenes, fomentant espais de diàleg en els quals puguin manifestar les seves inquietuds; potenciar la relació universitat-escoles; establir una relació més estreta amb totes les escoles de primera ensenyança del país.

Data de publicació: 18 de maig de 2017