Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La xarxa NUSCT celebra a San Marino la seva tercera reunió de rectors

La xarxa NUSCT celebra a San Marino la seva tercera reunió de rectors

La xarxa NUSCT (Xarxa d’Universitats de Petits Països i Territoris), impulsada per la Universitat d’Andorra l’any 2018, ha celebrat aquest dimecres 20 d’octubre a la Universitat de la República de San Marino la seva tercera reunió de rectors.

La trobada va servir per presentar i debatre les conclusions de les darreres accions dutes a terme pels membres de la xarxa, com ara el grup de discussió sobre Educació i Tecnologia i el grup de treball sobre Qualitat de les universitats.

Així mateix, els participants van fer propostes sobre les accions que emprendrà la NUSCT en el futur proper, entre les quals destaca la creació d’un Boot Camp interuniversitari, un grup de treball sobre política lingüística i l’organització d’un congrés sobre petits països i territoris.

Finalment, es va anunciar que la propera reunió de rectors de la NUSCT se celebrarà a la Universitat de Groenlàndia durant l’any 2022.

A la reunió hi van participar presencialment els rectors i delegacions de la Universitat de San Marino, la Universitat de les Illes Fèroe, la Universitat de Malta, la Universitat de Montenegro, la Universitat de Nicòsia i la Universitat d’Andorra. També hi van prendre part a través de videoconferència representants de la Universitat d’Akureyri, la Universitat de Groenlàndia i la Universitat de Liechtenstein.

Data de publicació: 22 d’octubre de 2021