Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Les promocions del 2019 celebren l’acte de final de carrera

Les promocions del 2019 celebren l’acte de final de carrera

Les promocions 2019 dels estudis reglats presencials de la Universitat d’Andorra (UdA) han celebrat aquest divendres a la tarda l’acte de final de carrera a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Hi han participat una cinquantena d’estudiants dels bàtxelors de Ciències de l’educació, Infermeria, Administració d’empreses i Informàtica, i del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i finances que aquest curs han completat els seus estudis, en un emotiu acte que ha servit per lliurar-los l’orla i la beca de la promoció.

Els futurs graduats d’enguany, acompanyats pels seus familiars i amics, han estat rebuts pels directors del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació i del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics. També els coordinadors dels respectius bàtxelors els han dirigit unes paraules de felicitació, i un portaveu de cada promoció ha pronunciat un petit parlament d’agraïment.

L’acte, que ha finalitzat amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos, ha servit per celebrar d’una manera festiva i en companyia de familiars i amics la finalització dels estudis de bàtxelor. Amb tot, l’acte de graduació amb el lliurament oficial dels títols, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del proper curs acadèmic, previst per al dia 22 d’octubre del 2019.

Àlbum de fotografies

Data de publicació: 28 de juny del 2019