Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’exrector Daniel Bastida, Medalla d’Honor 2017 de la Xarxa Vives

L’exrector Daniel Bastida, Medalla d’Honor 2017 de la Xarxa Vives

MedallaXVU1200514

El lul·lista i traductor, Anthony Bonner, i l’impulsor dels estudis d’ensenyament superior a Andorra, Daniel Bastida, han estat homenatjats amb la Medalla d’Honor 2017 de la Xarxa Vives d’Universitats. Les 22 universitats de la Xarxa han atorgat aquest reconeixement conjunt, que s’ha lliurat en el marc de l’acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017 a Andorra.

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, ha recollit la Medalla d’Honor en nom de Bonner, que no ha pogut traslladar-se a Andorra. Antony Bonner és músic, traductor, botànic, crític musical i un dels grans referents del lul·lisme internacional. El seu estudi The Art and Logic of Ramon Llull és la culminació de trenta anys d’investigació. Maribel Ripoll, coordinadora de la Càtedra Ramon Llull de la UIB, ha lloat la figura de Bonner per la seva labor d’investigació i difusió.

D’altra banda, Daniel Bastida, doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i diplomat en Direcció d’empreses per l’IESE, va gestar els inicis de l’ensenyament superior a Andorra. Florenci Pla, director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics de la Universitat d’Andorra, ha fet palès el treball de Bastida, fent un recorregut per la seva trajectòria professional.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, que ha donat per tancar el curs acadèmic 2016-2017.

Xarxa Vives d’universitats
Data de publicació: 14 de juliol de 2017