Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA a l’agenda de la cultura d’Andorra

L’UdA a l’agenda de la cultura d’Andorra

Com a activitat que s’emmarca dins la programació de la Capital de la Cultura Catalana Escaldes-Engordany 2011, la mostra UdArt Poesia de la Universitat d’Andorra (UdA) està inclosa a l’Agenda trimestral de la programació cultural d’Andorra, una publicació que compta amb el patrocini del Govern d’Andorra i de tots els comuns del país. Aquest programa d’actes, que substituirà durant aquest 2011 l’antiga Agenda del mes, arriba a tots els caps de casa, ja que se’n reparteixen 35.000 exemplars. També es pot trobar als equipaments culturals i turístics del país i als hotels.

Per complementar l’Agenda trimestral, també s’ha creat la pàgina web www.e-e2011.ad on es pot consultar la programació d’actes i les notícies relacionades. A la pàgina web figura tota la informació actualitzada diàriament.

La capitalitat cultural s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com objectius contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes, i finalment, promocionar i projectar la seu designada. La Universitat d’Andorra està representada institucionalment al comitè de presidència de la Capital de la Cultura Catalana Escaldes-Engordany 2011.

Data de publicació: 11 de gener del 2011.