Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA consolida l’oferta de cursos virtuals amb les formacions de comunicació i llengua

L’UdA consolida l’oferta de cursos virtuals amb les formacions de comunicació i llengua

El primer semestre del curs 2014-2015, la Universitat d’Andorra (UdA) reedita els dos nous cursos d’actualització virtuals: L’entorn comunicatiu d’Andorra i Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus. La matrícula per a aquestes i d’altres propostes està oberta fins al proper 26 de setembre mitjançant el formulari de preinscripció.

El pla docent del curs d’actualització virtual en L’entorn comunicatiu d’Andorra, impartit per Univers Bertrana, proporciona els coneixements essencials sobre el sistema comunicatiu andorrà (premsa escrita, mitjans audiovisuals, periodisme digital), posant especial èmfasi en la història i l’estructura dels mitjans de comunicació. També s’hi aborden les qüestions de llengua i els aspectes jurídics, polítics i institucionals que cal conèixer per desenvolupar una activitat en l’àmbit de la informació i de la comunicació a Andorra.

Pel que fa als continguts  del curs d’actualització virtual en Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, que imparteixen Carli Bastida i Roser Calvo, s’hi fa un recorregut per les diverses etapes d’evolució de la literatura a Andorra i als Pirineus. A través dels textos treballats s’analitzen també les característiques del català en l’entorn pirinenc. Finalment, s’estudia la situació actual del català a Andorra des d’una perspectiva sociolingüística i d’ús dins de les diverses indústries relacionades amb la producció textual.

Ambdós programes sorgeixen de les assignatures de contextualització al nostre entorn que s’imparteixen dins dels bàtxelors europeus que la Universitat d’Andorra ofereix en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L’objectiu és difondre continguts específics, en aquells àmbits en els quals l’UdA està oferint programes de formació reglada, per tal d’arribar a qualsevol persona interessada a conèixer les particularitats d’Andorra tot i no estar seguint un programa complet de formació reglada.

L’oferta de cursos d’actualització virtuals de l’UdA es completa amb quatre formacions més que s’imparteixen el primer semestre de cada període acadèmic:

El preu de matrícula d’aquests cursos (sis crèdits) és de 44,76 € per crèdit i 26,13 € per curs en concepte de material didàctic. Per als estudiants de la UOC s’aplica un descompte de 21,60 €.

Formulari de preinscripció

Data d’actualització: 22 de setembre del 2014.