Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA apropa la fiscalitat andorrana a l’University American College Skopje

L’UdA apropa la fiscalitat andorrana a l’University American College Skopje

El professor col·laborador de la Universitat d’Andorra (UdA) Toni Casanovas va impartir, la setmana passada, una sessió sobre fiscalitat andorrana en el marc d’un curs sobre sistemes impositius de l’escola de negocis de l’University American College Skopje (UACS) de Macedònia del Nord. Es tracta de la primera col·laboració que s’ha dut a terme entre ambdues institucions, fruit del conveni marc i l’acord específic de mobilitat d’estudiants i de docents que han signat recentment les dues universitats.

L’objectiu d’aquesta col·laboració ha estat, d’una banda, apropar l’UdA a l’UACS, i de l’altra, donar un primer pas en l’acord de mobilitat, a través d’aquesta mobilitat virtual docent. Durant la sessió, Casanovas va introduir els estudiants macedonis a Andorra, al seu sistema polític, econòmic i cultural, i va fer una explicació detallada sobre el sistema fiscal i els principals impostos del Principat. A més, els estudiants van poder participar en una simulació de casos de fiscalitat transfronterera.

A banda de la mobilitat docent, el conveni signat entre les dues universitats també permet que estudiants del bàtxelor en Administració d’empreses i del bàtxelor en Informàtica puguin cursar un semestre a l’University American College. De la mateixa manera, l’UdA també podrà rebre estudiants d’aquesta universitat macedònia que vulguin fer una estada a Andorra.

Més informació

Data de publicació: 7 de desembre de 2022