Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA celebra la 7a Festa de la Universitat

L’UdA celebra la 7a Festa de la Universitat

La Universitat d’Andorra (UdA) ha celebrat, aquest divendres 15 d’octubre la 7a edició de la Festa de la Universitat, amb un programa d’activitats organitzades pels diferents col·lectius del centre. Com cada any, l’objectiu de la iniciativa ha estat contribuir a cohesionar la comunitat universitària a través d’activitats de lleure, i s’ha organitzat coincidint amb l’inici de curs, per afavorir que els estudiants de les diferents carreres es coneguin entre si.

La jornada ha començat amb una gimcana organitzada pels propis estudiants amb proves relacionades amb els quatre àmbits principals d’estudi de la Universitat. Així, els participants s’han hagut de posar a prova fent un embenat, resolent reptes matemàtics o superant un videojoc col·laboratiu, entre d’altres. L’equip guanyador ha estat el format per Odei Alava, Paco Domínguez, Anna Carrera, Yasmine Ruchdi i Aitor Pereira, tots ells estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació.

A continuació, diverses associacions i entitats han presentat, a la plaça de la Germandat, els seus projectes i les seves activitats davant de la comunitat universitària. Hi han participat LAUesport, Laurèdia Jove, Acció Feminista, Diversand, Creu Roja Andorrana, l’Àrea de Voluntariat del Govern i l’ONG Yamuna.

El programa d’actes s’ha completat amb una xerrada sobre la situació que viu actualment l’Afganistan després que els talibans hagin aconseguit de nou el poder. Ha anat a càrrec de la coordinadora de la School of Peace and Global Studies de la Universitat de Lleida (UdL), Èlia Susanna, que precisament està finalitzant la seva tesi doctoral dedicada a fer una etnografia política d’aquest país, on va viure quatre anys. La conferència es pot recuperar en aquest enllaç.

Data de publicació: 15 d’octubre de 2021