Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA celebra l’acte de fi de carrera de les promocions del 2024

L’UdA celebra l’acte de fi de carrera de les promocions del 2024

Una vuitantena d’estudiants de la Universitat d’Andorra que enguany han acabat els estudis reglats presencials han participat, aquest divendres 28 de juny, en l’acte de fi de carrera de les promocions del 2024. Enguany ha tingut lloc a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, que s’ha emplenat de familiars i amistats que no s’han volgut perdre una celebració que simbolitza el final d’una etapa i l’inici d’una de nova, ja sigui al món laboral o continuant estudis de segon cicle.

L’acte ha comptat amb la participació d’estudiants dels bàtxelors en Administració d’empreses, Informàtica, Infermeria i Ciències de l’educació, així com del màster en Educació. A més, la novetat d’enguany ha estat la presència de la primera promoció del nou Diploma Professional Avançat en Comptabilitat i administració, una titulació que té dos anys de durada i que es va posar en marxa el curs 2022-2023. Cal destacar també que la promoció 2024 del bàtxelor en Ciències de l’educació ha estat una de les més nombroses de la història.

Els estudiants han estat rebuts per la directora del Centre de Ciències de la Salut i de l’Educació, Virginia Larraz, i el director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics, Josep Fortó. El rector, Juli Minoves, ha iniciat l’acte amb un parlament en el qual ha felicitat els estudiants per la fita assolida i els ha desitjat molts èxits en l’etapa que inicien.

Durant l’acte s’han anat succeint moments d’emoció per als estudiants. Han pogut escoltar les paraules dels padrins de cada promoció i dels representants dels estudiants, que han repassat els moments viscuts amb els companys i companyes i el professorat a la Universitat d’Andorra. Els titulats han rebut l’orla, un certificat de participació en l’acte i la beca, una banda de roba que simbolitza el final d’aquesta etapa formativa a l’UdA.

L’acte s’ha tancat amb una actuació musical a càrrec d’un estudiant del màster en Educació, Diego Galdón (guitarra), acompanyat de Francesca Guardiola (veu), i amb un refrigeri final per a tots els assistents.

Àlbum de fotografies

Data: 28 de juny de 2024