Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA convoca dos ajuts per promoure la cooperació internacional

L’UdA convoca dos ajuts per promoure la cooperació internacional

La Universitat d’Andorra (UdA) ha convocat dos ajuts destinats a estudiants o exestudiants de menys de 30 anys que vulguin participar en un projecte de cooperació internacional i voluntariat durant el curs 2022-2023. La iniciativa emana del conveni de col·laboració signat recentment amb el Ministeri d’Afers Exteriors i el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat per promoure un programa en l’àmbit de la cooperació internacional i el voluntariat, que també inclou un cicle de seminaris adreçats a gestors d’ONG.

Els dos ajuts, de 1.500 euros cadascun, serviran per finançar els costos per participar en algun projecte de cooperació internacional i voluntariat a l’estranger desenvolupat per alguna ONG, preferentment del país. L’import es destinarà principalment a les despeses de desplaçament (vols d’anada i tornada, desplaçaments fins a l’aeroport), així com a les despeses d’allotjament i manutenció, si escau.

Les persones interessades han de fer la sol·licitud abans del proper 21 de novembre de 2022 en els termes que s’exposen en les bases de la convocatòria. Per adjudicar els ajuts, l’UdA tindrà en compte el currículum de les persones candidates, l’experiència en voluntariat nacional o internacional, la seva motivació, la memòria del projecte i l’ONG amb la que preveuen col·laborar.

Data de publicació: 26 d’octubre de 2022