Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA enceta el curs 2019-2020 amb l’inici de les classes presencials

L’UdA enceta el curs 2019-2020 amb l’inici de les classes presencials

La Universitat d’Andorra (UdA) ha donat aquest dilluns 9 de setembre del 2019 el tret de sortida al curs 2019-2020, amb l’inici de les classes dels estudis presencials. La jornada ha comptat amb una sessió d’acollida als nous estudiants durant la qual el rector de la Universitat, Miquel Nicolau, els ha donat la benvinguda, i els responsables dels diferents serveis de l’UdA els han ajudat a fer el primer contacte amb la institució.

A l’espera de disposar de les xifres definitives de matriculats, l’UdA preveu acollir aquest curs 2019-2020 un nombre d’estudiants de formacions reglades similar al de l’any passat.

Aquest dilluns s’han iniciat les classes dels bàtxelors en Infermeria, Ciències de l’educació, Administració d’empreses i Informàtica, així com les del Diploma Professional Avançat en Administració i finances. Durant la segona quinzena de setembre començaran els bàtxelors i els màsters virtuals que s’ofereixen en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya. També al llarg del mes de setembre comencen alguns programes de formació continuada de la Universitat d’Andorra, que s’aniran ampliant al llarg del curs.

Entre les novetats d’enguany, destaca el nou pla d’estudis del bàtxelor en Humanitats, que renova el programa acadèmic en línia amb l’evolució de la societat. Aquest curs, a més, també es compleixen 10 anys de la creació del bàtxelor en Dret i del programa de Doctorat de la Universitat d’Andorra, que va permetre dotar Andorra de tots tres cicles universitaris. Finalment, la Universitat d’Andorra treballa per posar en marxa, de cara al 2020, el nou màster en Educació, que està previst que sigui semipresencial i disposi de cinc itineraris diferents.

Data de publicació: 9 de setembre del 2019