Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA i la BCU col·laboren en un projecte de foment de la lectura entre els infants

L’UdA i la BCU col·laboren en un projecte de foment de la lectura entre els infants

contellegendari1200

Des del mes de març, 230 alumnes de primera ensenyança de l’Escola Andorrana de la parròquia prenen part al projecte Hora del conte llegendari, una iniciativa conjunta de la Biblioteca Comunal Universitària (BCU) i la Universitat d’Andorra (UdA) que s’emmarca en el primer curs del bàtxelor en Ciències de l’Educació. La finalitat és fomentar la lectura entre els alumnes i refermar el rol de la biblioteca com un espai privilegiat a través de representacions setmanals de contes teatralitzats.

Per als estudiants universitaris, es tracta d’una activitat a fora de l’aula que permet la integració de la teoria i la pràctica. Els estudiants de les assignatures de Literatura infantil i Bases psicopedagògiques de l’educació de 6 a 12 anys, una vintena en total, passen a ser els transmissors de les contalles recollides al llibre Nou llegendes de Carli Bastida. Les representen davant dels infants i condueixen la sessió posterior en què s’ha de respondre a un qüestionari.

La sessió d’aquesta setmana s’ha centrat en la llegenda “Els amants del Roc de la Forca”, i ha comptat amb una quarantena d’assistents.

Data de publicació: 23 de març de 2017