Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA inicia el procés de selecció del rector o rectora

L’UdA inicia el procés de selecció del rector o rectora

La Universitat d’Andorra (UdA) ha iniciat el procés per a la selecció del seu rector o rectora per als propers cinc anys amb la publicació, el 22 de novembre, de les bases de la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). L’elecció, que durà a terme el Consell Universitari, s’ha convocat preveient que el proper mes de maig s’esgota el mandat de l’actual rector, Miquel Nicolau.

El procediment es fa mitjançant un concurs nacional i internacional en què es garanteixen els principis de transparència, concurrència i publicitat, d’acord amb el que estableix la Llei 15/2018 de la Universitat d’Andorra. El Consell Universitari ha definit el plec de bases del concurs d’elecció a partir de les línies estratègiques i del contracte programa de la Universitat.

Les persones que vulguin ser candidates han d’adreçar una sol·licitud a la Universitat d’Andorra, abans de les 13 h del 15 de març del 2024, amb la documentació requerida. El primer d’abril s’acaba el termini de validació de les candidatures, i abans del 7 de maig el Consell Universitari haurà de resoldre la convocatòria escollint el rector o rectora, que haurà de ser formalment nomenat/da pel Govern en el termini de 15 dies hàbils després de l’elecció (22 de maig).

Segons les bases, per poder presentar una candidatura cal disposar d’una titulació de doctor/a, tenir experiència en docència i en recerca universitària, experiència en gestió i lideratge, experiència en relacions internacionals, coneixement del català i coneixement d’altres llengües.

Data de publicació: 22 de novembre de 2023