Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA ofereix un curs de deontologia per advocats

L’UdA ofereix un curs de deontologia per advocats

La Universitat d’Andorra (UdA) reprèn aquesta tardor el programa biennal de cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà, unes formacions que compten amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà. La primera proposta serà el Curs d’actualització en deontologia professional de l’advocat: perspectiva d’actuació processal, que es desenvoluparà de novembre del 2011 a gener del 2012. El període per a preinscripcions i matrícula està obert fins al proper 20 d’octubre.

L’objectiu del nou curs és aprofundir en el coneixement de la deontologia professional, especialment des de la perspectiva de l’actuació processal de l’advocat. S’hi abordaran les relacions entre advocats, clients i tribunals, com també els principis, la tècnica i els límits en el comportament professional de l’advocat. El contingut està, doncs, orientat especialment a advocats en exercici, però també pot interessar a estudiants de dret i a professionals d’altres especialitats. Les classes s’impartiran a la Universitat d’Andorra els dijous de les 18.30 h a les 21.30 h.

Les matèries jurídiques estan en constant evolució i requereixen que els professionals es formin permanentment per actualitzar els coneixements que havien adquirit inicialment a la universitat. Per aquest motiu, l’UdA organitza cada dos anys diversos cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà, alternant aquesta oferta amb el Postgrau en dret andorrà.

Més informació

Formulari de preinscripció

Data de publicació: 22 de setembre del 2011.