Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  L’UdA organitza un cicle de seminaris sobre l’adaptació de la docència en entorns virtuals

L’UdA organitza un cicle de seminaris sobre l’adaptació de la docència en entorns virtuals

 

Aprofitant l’experiència adquirida durant el període de confinament per la Covid-19, i amb la voluntat d’oferir una formació molt pràctica i compartir experiències entre docents, la Universitat d’Andorra (UdA) ha organitzat un cicle de seminaris sobre l’adaptació de la docència en entorns virtuals.

Es tracta d’una proposta formativa que s’adreça al personal docent i a qualsevol persona interessada en l’adquisició de competències per poder combinar la presencialitat a les aules amb la docència virtual, que servirà per compartir, enriquir, inspirar i reflexionar de cara al nou curs i a les possibles noves etapes de semiconfinament.

En concret, s’abordaran les metodologies i experiències docents que tenen a veure amb l’ús del vídeo; les millors pràctiques per fer l’acompanyament dels estudiants en la docència a distància, l’enregistrament de vídeos amb una de les eines més populars, l’Open Broadcaster Software; els mètodes d’avaluació en entorns virtuals i, finalment, les tècniques per treballar en grup en la formació virtual.

El cicle s’estructura en un total de cinc seminaris presencials d’una hora i mitja de durada cadascun que tindran lloc durant el mes de setembre del 2020 (2, 3, 9, 15 i 17 de setembre). Les persones interessades poden fer la preinscripció en línia a través del web www.uda.ad i totes les que hi prenguin part rebran un Certificat d’assistència.

Oferta de seminaris:

Data de publicació: 13 de juliol del 2020