Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Celebració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Celebració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

La Universitat d’Andorra (UdA) s’adhereix aquest any 2018 a la celebració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar la comunitat universitària sobre la Declaració com una fita crítica per als drets humans i ressaltar el que significa per a les persones en la seva vida quotidiana.

Per fer-ho, s’ha planejat dedicar cada una de les trenta setmanes d’activitat docent a un dret humà diferent, que s’exposarà gràcies a la col·laboració de l’organització nord-americana International Solidarity for Human Rights (ISHR) que ha cedit els drets del seu exitós programa educatiu. L’iniciativa s’emmarca també en el programa d’actes commemoratius del 30è aniversari de la Universitat d’Andorra, que vol així renovar el seu compromís amb els drets i llibertats fonamentals de la persona.

La Declaració Universal dels Drets Humans és un document que marca una fita en la història dels drets humans. Va ser proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides a París, el 10 de desembre de 1948 en la seva Resolució 217 A (III). El Principat d’Andorra l’incorpora en l’art. 5 de la Constitució de 1993.

Data de publicació: 13 de febrer de 2018