Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA s’adhereix a la Xarxa d’Investigadors i Docents de Mèxic, Andorra i Espanya

L’UdA s’adhereix a la Xarxa d’Investigadors i Docents de Mèxic, Andorra i Espanya

Un total d’onze universitats, entre les quals la Universitat d’Andorra (UdA), han signat el conveni de creació de la Xarxa d’Investigadors i Docents de Mèxic, Andorra i Espanya (RIDMAE), que té com a finalitat fomentar la cooperació per millorar la formació del professorat universitari d’aquests tres països.

La nova xarxa de cooperació està formada pel Centre Universitari de los Altos de la Universitat de Guadalajara (que lidera el projecte), l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya, l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona, la Universitat d’Andorra, la Universidat Autònoma de Zacatecas, la Universitat Tecnològica de l’Estat de Zacatecas, la Universitat Autònoma de Queretaro, la Universitat Autònoma de Nuevo Leon, el Sistema d’Universitat Virtual de la Universitat de Guadalajara, la Universitat Autònoma de Nayarit, la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat Internacional de la Rioja.

L’objectiu del RIDMAE és la formació d’una xarxa de cooperació entre personal docent i investigador d’Espanya, Andorra i Mèxic amb interès en la formació del professorat universitari i la millora de la qualitat de la seva docència. Entre les activitats previstes hi ha la generació i divulgació del coneixement científic en l’àmbit educatiu universitari i el desenvolupament d’activitats de formació, mobilitat i intercanvi acadèmic i científic. El tret de sortida del projecte és una recerca conjunta que s’està portant a terme sobre les competències del professorat universitari dels tres països.

Pel que fa a la Universitat d’Andorra, és el Grup de recerca interdisciplinari en Educació qui es fa càrrec del projecte, sota la coordinació de la doctora Alexandra Saz.

Data de publicació: 29 de juny de 2020