Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA s’afegeix a les mostres de condol per la mort de José Luis Sampedro

L’UdA s’afegeix a les mostres de condol per la mort de José Luis Sampedro

Foto: José Luis Sampedro, a la Universitat d’Andorra. UdA, 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Universitat d’Andorra (UdA) s’afegeix a les mostres de condol i reconeixement per la mort de José Luis Sampedro, als 96 anys, la matinada del passat dilluns 8 d’abril.

Economista, escriptor, catedràtic d’Estructura econòmica, exsenador i membre de la Reial Acadèmia Espanyola des de 1990, José Luis Sampedro (Barcelona, 1917) va desenvolupar una intensa labor com a professor, novel·lista i humanista, que és considerada com la d’un dels escriptors més importants en llengua castellana, així com una referència intel·lectual a l’estat espanyol durant la segona meitat del segle XX. Va rebre el 2011 el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles.

A casa nostra, el 23 d’octubre del 2006, el Consell Universitari va acordar que la biblioteca de la Universitat d’Andorra (UdA) s’anomenés Biblioteca José Luis Sampedro, en reconeixement a la seva trajectòria acadèmica i intel·lectual i al suport prestat a prestigiar la Universitat d’Estiu d’Andorra. En la seva última visita a l’UdA, el 20 de maig del 2008, Sampedro va descobrir-ne la placa.

Data de publicació: 9 d’abril del 2013.