Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Màrius Serra pronunciarà a l’UdA la conferència inaugural del 25è curs d’ensenyament superior a Andorra

Màrius Serra pronunciarà a l’UdA la conferència inaugural del 25è curs d’ensenyament superior a Andorra

L’escriptor Màrius Serra participarà a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2013-2014 a la Universitat d’Andorra (UdA), donant el tret de sortida a la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra. L’acte tindrà lloc a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià el divendres 4 d’octubre de 2013, a les 11.00 h. Convidat per la Universitat d’Andorra, Serra hi pronunciarà la conferència inaugural, titulada Pentaicosàedres? (una reflexió lingüística sobre el 25), en un acte obert al públic.

Les creacions de Màrius Serra (Barcelona, 1963) giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat més de vuit mil mots encreuats, tres milers llargs d’articles, catorze llibres de narrativa i set de ludolingüística. Entre les seves obres destaquen Mon oncle, La vida normal, Verbàlia, Farsa o Quiet, entre d’altres i, més recentment, Plans de futur, guardonada amb el Premi Sant Jordi de novel·la. Col·labora a La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio i El Punt-Avui.

El curs acadèmic 2013-2014 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. L’acte inclourà la presentació de la memòria acadèmica i el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

Mentrestant, coincidint amb l’inici del calendari lectiu universitari, aquest 9 de setembre l’UdA ha acollit els nous estudiants de les carreres que s’hi imparteixen, que han seguit diverses sessions de presentació a càrrec dels responsables respectius de cada escola.

Pel que fa al nombre d’estudiants, quan encara estan en curs els tràmits de matrícules, les xifres actuals presenten un lleuger increment respecte als anys anteriors.

L’ensenyament superior al Principat d’Andorra es va iniciar el curs 1988-1989 amb la creació de les escoles universitàries d’infermeria i d’informàtica, donant lloc l’any 1997 a la Universitat d’Andorra.

Data de publicació: 9 de setembre del 2013.