Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Més de 200 escolars van participar a la tercera edició de La Universitat dels Infants

Més de 200 escolars van participar a la tercera edició de La Universitat dels Infants

Els dies 5 i 7 de maig de 2016 es va desenvolupar la tercera edició de La Universitat dels Infants, un projecte de responsabilitat social universitària que consisteix en l’obertura de la Universitat d’Andorra (UdA) als infants. L’activitat central va ser la celebració, el 5 de maig, del “III Congrés de ciència”, al qual participaren més de 200 alumnes de tercer cicle de primera ensenyança, d’11 i 12 anys. En aquesta edició, el congrés va tornar a comptar amb l’espectacle “Experimentem amb la ciència” a càrrec de Clowntifics.

L’esperit de La Universitat dels Infants és obrir l’UdA a la societat per promoure l’interès per la ciència i la recerca, i estimular la divulgació científica entre la mainada, tot superant les barreres i els estereotips sobre la inaccessibilitat del saber científic. Es vol estimular la participació activa dels nens i fomentar la transferència i difusió de coneixements tècnics, de manera lúdica, atractiva i propera.

Els objectius s’articulen a partir de tres grans eixos: universitat, ciència, i relació amb les escoles: divulgar i apropar el coneixement científic i investigador als nens i nenes, fomentant espais de diàleg en els quals puguin manifestar les seves inquietuds; potenciar la relació universitat-escoles; establir una relació més estreta amb totes les escoles de primera ensenyança del país.

Data de publicació: 9 de maig de 2016