Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Neix el Dia UdA Solidària per recaptar fons a favor d’ASSANDCA

Neix el Dia UdA Solidària per recaptar fons a favor d’ASSANDCA

La Universitat d’Andorra (UdA) celebrarà, el proper 26 d’abril de 2022, la primera edició del Dia UdA Solidària, una jornada pensada per recaptar fons entre la comunitat universitària per destinar-los a una entitat social del país. Enguany la beneficiària serà l’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA).

En primer lloc, la comissió UdA Solidària ha organitzat una jornada esportiva a la qual es podrà participar fent una aportació de com a mínim 10 euros a través de la compra d’una samarreta especialment dissenyada per a l’ocasió. Al llarg del matí, el personal i els estudiants de l’UdA poden participar en els tornejos de pàdel, futbol sala 3×3 i bàsquet 3×3, i també poden inscriure’s a una classe magistral de cycling.

D’altra banda, el mateix dia 26 d’abril a les 13.30 horers es farà un dinar solidari a la plaça de la Germandat obert a tota la parròquia, que servirà per complementar la recaptació de fons per a ASSANDCA. L’aportació mínima també és de 10 euros, i els tiquets es poden adquirir a la recepció de la 2a planta de l’UdA o al Centre Cultural i de Congressos Lauredià abans del dimecres 20 d’abril. Les persones que ja hagin fet una aportació per participar als tornejos o per adquirir la samarreta, tenen el dinar inclòs.

La iniciativa compta amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, i del centre esportiu LAUesport, que cedeix els espais on es duran a terme les diferents competicions esportives.

La comissió UdA Solidària, formada tant per membres del personal com per estudiants, té com a objectius activar la solidaritat i la cooperació de la comunitat universitària, promoure el voluntariat universitari, i donar suport, mitjançant activitats recaptatòries com la del proper 26 d’abril, a projectes d’entitats sense ànim de lucre.

Data de publicació: 1 de març de 2022
Darrera actualització: 29 de març de 2022