Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Obertes les preinscripcions per al proper curs 2019-2020

Obertes les preinscripcions per al proper curs 2019-2020

La Universitat d’Andorra (UdA), la universitat dels Pirineus, manté obert aquest estiu un segon període de preinscripcions a algunes carreres per al proper curs 2019-2020, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), encara està oberta la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor.

Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màster europeu de dos anys) en Dret.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen diversos postgraus i cursos d’actualització, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial), i inclouen pràctiques i estades a l’exterior.

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 4 de juliol de 2019