Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Els estudiants de bàtxelor s’assessoren per accedir al món laboral

Els estudiants de bàtxelor s’assessoren per accedir al món laboral

Els estudiants de bàtxelor de la Universitat d’Andorra, principalment els de tercer curs, han participat el 10 de gener en una nova edició de la “Taula del món laboral”, una jornada d’orientació organitzada per la mateixa Universitat destinada a preparar-los per a la seva futura inserció professional.

La jornada ha començat amb una sessió conjunta a càrrec de la psicòloga i professora de l’UdA Mercè Arderiu dedicada a resoldre preguntes sobre la incorporació al mercat laboral. Seguidament, els estudiants han participat en una xerrada informativa sobre el reconeixement i les homologacions de les titulacions de la Universitat d’Andorra a l’estranger, a càrrec d’Enric Manel Garcia, del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior.

A continuació s’han fet tres sessions específiques per àrees. D’una banda, els estudiants d’Infermeria han pogut conèixer la col·legiació en la professió de la mà del president del Col·legi Oficial d’Infermers d’Andorra, David Cusidó, així com l’experiència de Maria Dalmau, infermera titulada a Andorra que actualment exerceix a Londres.

De la seva banda, els estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació han assistit a la xerrada sobre l’accés a la professió a l’Escola Andorrana que ha ofert Elisabeth Carpa, cap de l’Àrea de Recursos Humans i Formació del Professorat del Ministeri d’Educació. A continuació, Sònia Gili, professora de l’UdA, ha donat a conèixer la seva experiència a Métiers de l’Enseignement, de l’Éducation et de la Formation (MEEF), de la Universitat de Montpeller.

Finalment, la directora de la iniciativa ACTUA, Judit Hidalgo, ha presentat l’entitat als estudiants del bàtxelor en Administració d’empreses i del bàtxelor en Informàtica, així com les oportunitats i els reptes del mercat laboral d’Andorra, tant en el present com en el futur.

Data de publicació: 10 de gener del 2019