Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA participa en el programa Etheria de formació sènior de la Xarxa Vives

L’UdA participa en el programa Etheria de formació sènior de la Xarxa Vives

La Universitat d’Andorra participa en el programa Etheria, una proposta interuniversitària de formació permanent sènior de la Xarxa Vives i destinada a públic a partir de 55 anys. El programa Etheria planteja una proposta pedagògica nova, tant per a l’alumnat com per al professorat que hi participa, a través de la combinació́ d’aprenentatge en línia i pràctiques presencials. Desenvolupa una didàctica acadèmica, social i d’oci recreatiu a través d’aprenentatge formal i no formal. Inclou mobilitat en el territori de la Xarxa Vives a través de la col·laboració entre els programes sènior de les universitats de la Xarxa.

La primera edició està dedicada als Patrimonis Mundials, ja siguin materials o immaterials, i inclou l’estudi de la Vall del Madriu-Perafita-Claror (Andorra), juntament amb l’Art rupestre de l’Arc Mediterrani (Castelló), el conjunt arqueològic romà de Tarragona, les esglésies romàniques de la Vall de Boí (Lleida), i diversos monuments modernistes de Barcelona.

El programa Etheria està destinat a l’alumnat sènior de les universitats de la Xarxa Vives i, en el cas de la Universitat d’Andorra, es disposava de 5 places destinades a estudiants de l’Aula Magna amb coneixements d’eines informàtiques a nivell d’usuari i amb accés a Internet.

Té una part teòrica d’una durada de set crèdits ECTS que s’impartiran del 21 de gener al 31 de maig del 2019, i una part pràctica opcional d’una setmana de durada que tindrà lloc durant l’última quinzena de juny del 2019, durant la qual es visitaran, amb l’acompanyament del professorat, els conjunts Patrimoni de la Humanitat que s’han estudiat en cadascun dels mòduls de la part teòrica. La part teòrica té un preu de 150 euros i la part pràctica (opcional) costa 700 euros (amb un mínim de 30 estudiants).

L’alumnat rebrà un certificat de participació en la part teòrica del curs. El certificat podrà ser de dos tipus en funció dels mòduls que hagi superat. El certificat inclourà el detall dels mòduls superats (només assistència si s’han superat un mínim de 2 dels 5 mòduls, i d’assistència i aprofitament amb un mínim de tres dels cinc mòduls).

Més informació: https://www.vives.org/serveis/etheria/

Data de publicació: 19 de desembre de 2018
Darrera actualització: 8 de febrer de 2019