Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nou pas per facilitar la formació universitària als esportistes d’elit

Nou pas per facilitar la formació universitària als esportistes d’elit

La Universitat d’Andorra (UdA) ha aprovat un reglament regulador de la planificació acadèmica dels estudiants que formen part del programa d’esportistes d’Alt Rendiment d’Andorra. Aquest reglament dona continuïtat i formalitza els acords que es van establir en el conveni marc de col·laboració signat l’any 2017 entre la Universitat i el Govern d’Andorra per promoure que els esportistes professionals puguin seguir una formació adaptada a les seves necessitats.

Una desena d’esportistes d’alt rendiment s’han beneficiat d’aquest programa personalitzat des que es va començar a oferir per a cursar els bàtxelors en Infermeria, Informàtica, Administració d’empreses o Ciències de l’educació. Entre els esportistes d’elit que actualment estudien a l’UdA hi ha l’esquiador Joan Verdú (a la foto), que cursa el bàtxelor en Administració d’empreses.

El nou reglament estableix el procediment per poder planificar i adaptar el seguiment acadèmic i l’adequació del calendari de les activitats d’avaluació tenint en compte les obligacions esportives dels estudiants. A l’inici de cada període de matrícula, cada alumne consensua amb la coordinació acadèmica el nombre d’assignatures que cursarà i la planificació de cadascuna d’elles, tenint en compte les possibilitats i limitacions de cada part.

Data de publicació: 14 de maig del 2019

Notícia relacionada