Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA participarà al Saló del Videojoc amb una formació en aquest àmbit

L’UdA participarà al Saló del Videojoc amb una formació en aquest àmbit

La Universitat d’Andorra (UdA) col·labora per segon any consecutiu amb el Saló del Videojoc, que organitza Andorra Telecom i que del 21 al 24 de febrer celebrarà la seva desena edició. La Universitat hi aporta el vessant pedagògic i formatiu, que enguany es renova amb l’organització d’una formació de 10 hores de durada per donar a conèixer entre els joves la indústria dels videojocs, els perfils professionals que hi ha al sector, la tecnologia que utilitzen, el disseny, la programació i la seva comercialització.

El seminari, que es farà el 21 i 22 de febrer i que tindrà una concepció molt transversal, s’adreça als estudiants del bàtxelor en Informàtica de l’UdA i del batxillerat professional en Sistemes i xarxes del Centre de Formació Professional. D’aquesta manera, els joves es podran posar en contacte amb una de les indústries de l’àmbit de les TIC amb més creixement en els darrers anys. Es tracta d’un sector molt interessant de potenciar a Andorra, tenint en compte el volum de negoci que està generant en nuclis propers com Barcelona i la relació que té amb àmbits estratègics clau que s’estan desenvolupant a tot el món com és el de la intel·ligència artificial.

El seminari, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’UdA, anirà a càrrec d’Enric Martí, professor de l’Escola d’Enginyeria i coordinador del màster en Creació de videojocs de la UAB, i de Xevi del Egido, artista 3D, dissenyador de videojocs i CEO de XidoStudio.

Amb aquesta iniciativa, la Universitat pretén reforçar la seva implicació en la societat andorrana, donar resposta a les seves necessitats i ampliar la col·laboració amb institucions del país com és Andorra Telecom.

Data de publicació: 6 de febrer del 2019