Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Quart mòdul del postgrau en Acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu

Quart mòdul del postgrau en Acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu

La Universitat d’Andorra (UdA), conjuntament amb la Fundació Alzheimer Catalunya i la Universitat de Vic, ha obert les inscripcions per cursar el quart mòdul del postgrau en Acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu, dedicat a l’impacte que tenen aquestes malalties sobre la persona i la seva família. La formació està impulsada i finançada per la Fundació Crèdit Andorrà amb la col·laboració de l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA).

Aquest nou mòdul del postgrau, que s’ofereix per separat com a curs d’actualització, té una càrrega lectiva de 5 crèdits europeus i es desenvoluparà entre els mesos de febrer i maig del 2019, al llarg de 36 hores de classe i 114 hores de treball personal.

El curs d’actualització en La família i l’entorn significatiu de la persona va dirigit a professionals de l’àmbit social i de la salut que treballen amb persones amb diferents tipus de deteriorament cognitiu, i tothom que tingui interès en formar-se en aquest àmbit.

Al llarg de la formació es treballaran els coneixements i repercussions de l’impacte que té el deteriorament cognitiu sobre la persona i la seva família, alhora que també es plantejaran les possibilitats d’intervenció amb les famílies. L’objectiu és desenvolupar habilitats per a la comunicació i interacció amb el malalt i els seus familiars, per orientar, donar suport i acompanyament a les persones cuidadores, i per aprendre els fonaments de l’acompanyament dels processos per a la presa de decisions des de la perspectiva ètica.

El postgrau en Acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu va començar el setembre del 2017 i consta d’un total de sis mòduls que s’aniran impartint fins l’any 2020. El seu objectiu és donar eines als professionals per afrontar l’estigmatització de les persones en aquesta situació, el diagnòstic precoç de la malaltia, i la informació, suport i acompanyament de la família, entre d’altres.

El termini de preinscripció per a cursar el curs d’actualització acaba el 21 de gener del 2019.

Més informació

Data de publicació: 17 de desembre de 2018