Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA ofereix una formació sobre cronicitat i envelliment

L’UdA ofereix una formació sobre cronicitat i envelliment

La Universitat d’Andorra (UdA) i l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (ESCST), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, han signat un conveni per impulsar cursos d’actualització en l’àmbit de la cronicitat i l’envelliment actiu que l’UdA oferirà a partir del proper mes de novembre.

Els cursos d’actualització podran abordar qüestions com els aspectes psicosocials de les malalties cròniques i l’envelliment, les malalties cardiovasculars i respiratòries, l’educació terapèutica, la diabetis i les malalties múscul-esquelètiques, els síndromes geriàtrics, els cuidadors i la família, la demència, o el càncer, entre d’altres. Tindran una càrrega lectiva de tres crèdits europeus i s’oferiran seguint una metodologia semipresencial, combinant sessions presencials a l’UdA amb el seguiment tutoritzat a través del campus virtual i el treball individual. A més, els cursos podran ser reconegut pel mateix nombre de crèdits als estudis del màster universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment de l’ESCST.

L’oferta de formació va dirigida als professionals de la salut que treballen en l’àmbit de la persona en situació de cronicitat i a totes aquelles persones que tinguin interès en formar-se en aquest àmbit. El període d’inscripció per al primer curs, dedicat als Aspectes psicosocials de les malalties cròniques i l’envelliment, està obert fins al 12 de novembre.

Data de publicació: 5 de juliol de 2019
Darrera actualització: 4 d’octubre de 2019