Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’Aula ++ fomenta la participació dels estudiants en projectes extracurriculars

L’Aula ++ fomenta la participació dels estudiants en projectes extracurriculars

 

La Universitat d’Andorra (UdA) ha posat en marxa un nou programa anomenat Aula ++ que té per objectiu fomentar el voluntariat i la participació dels estudiants en projectes que vagin més enllà dels seus plans d’estudis. La voluntat és donar resposta als joves que es volen implicar en activitats que habitualment es lideren des del personal docent i que volen, d’aquesta manera, fer una contribució més activa en el si de la comunitat universitària.

El catàleg d’activitats de l’Aula ++ compta, inicialment, amb cinc propostes per donar suport al desenvolupament de mòduls del nou pla d’estudis de Ciències de l’educació, al desenvolupament de la metodologia de simulació clínica en Infermeria, per fer d’alumnes ambaixadors, per fer ús del nou Espai de Creació Emprenedora, o per ajudar en l’organització d’esdeveniments:

  • Simulació: assistència a les professores del bàtxelor en Infermeria en el desenvolupament de la metodologia de simulació clínica, per fer recerca d’experiències universitàries semblants, dissenyar una infografia, assistir en el procés i participar com a actors. Aquesta activitat està dirigida als estudiants de tercer d’Infermeria i de Ciències de l’educació.
  • Alumnes ambaixadors: difondre l’oferta formativa de l’UdA per tal d’atraure més estudiants, donant suport en les sessions informatives i en les visites en centres educatius. Dirigit a tots els estudiants.
  • Nou pla d’estudis de Ciències de l’educació: donar suport en el desenvolupament del disseny d’un mòdul i d’un repte. Dirigit a estudiants de 3r d’aquest bàtxelor.
  • Espai de Creació Emprenedora (ECE): desenvolupar el projecte o el treball de fi de bàtxelor o de DPA en el marc de l’ECE per transformar una idea de negoci en un projecte emprenedor. Dirigit a estudiants d’últim curs.
  • Organització d’esdeveniments: donar suport en l’organització de la Diada d’infermeria (dirigit a estudiants d’Infermeria) o la Universitat dels infants (dirigit a estudiants de Ciències de l’educació).

Els estudiants que prenguin part en les activitats de l’Aula ++ rebran un certificat acreditatiu susceptible de ser reconegut com a crèdits de lliure elecció.

D’altra banda, els estudiants de l’UdA també poden involucrar-se amb la Universitat més enllà de les aules participant en els projectes d’UdA Solidària i del Consell de la qualitat, en la redacció del Butlletí UdA, participant en el Buddy Programme o esdevenint membre del Consell Universitari per representar els interessos dels estudiants.

Més informació

Data de publicació: 6 de novembre de 2019