Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nous representants del personal docent i dels estudiants al Consell Universitari

Nous representants del personal docent i dels estudiants al Consell Universitari

Olga Travesset i Univers Bertrana seran els nous representants electes del personal docent al Consell Universitari de la Universitat d’Andorra (UdA), i com a suplents, Montserrat Pellicer i Montserrat Aldomà.

Miquel Villalbí i Adriana Farré, de la seva banda, han estat elegits per representar-hi els estudiants. En aquest cas, les suplents seran Carla da Caunha i Noèlia Carvalho.

Les eleccions al Consell Universitari van tenir lloc el 15 de gener del 2015. Per a cada col·lectiu es va presentar una única candidatura. La dels professors va rebre el 100% dels sufragis, mentre que la dels estudiants en va rebre el 86%.

La llei 12/2008, del 12 de juny, d’ordenació de l’ensenyament superior estableix que per als membres del Consell Universitari que representen a personal docent i estudiants la durada del mandat és de dos anys, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs.

El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. A la vegada, és l’òrgan per mitjà del qual la societat participa en la Universitat.

Data de publicació: 15 de gener de 2015.