Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nova entrada principal

Nova entrada principal

Image

La Plaça de la Germandat es converteix en l’entrada principal a la Universitat d’Andorra. Amb els treballs de remodelació s’ha aconseguit una zona de recepció més àmplia i s’han creat 3 nous despatxos. Les obres han consistit en integrar a les instal.lacions de la UdA les antigues dependències de l’oficina de turisme que el comú de Sant Julià de Lòria tenia a la plaça de la Germandat.

Les obres de remodelació de l’entrada de la Universitat d’Andorra per la plaça de la Germandat ja estan enllestides. D’aquesta manera, l’entrada es converteix en el principal accés a l’edifici universitari mentre que l’entrada de l’avinguda Rocafort continuarà sent operativa però només a partir del 3 de setembre i durant tot el curs escolar.

Els nous espais annexats, amb una superfície d’uns 120 m2 aproximadament i de titularitat comunal , han permès redistribuir el vestíbul i la zona de recepció , que ara són més generosos de mides , habilitar dos despatxos per a professors i destinar-hi unes zones per a serveis i elements tècnics. Així mateix, amb les obres de remodelació , la Universitat d’Andorra també guanya més presència a la plaça de la Germandat i és més visible des de l’avinguda Verge de Canòlich ja que a la façana s’hi ha pogut col.locar un logotip més gran de la UdA. La redistribució del vestíbul de la UdA també ha permès habilitar un despatx independent destinat a l’Observatori de la Sostenibilitat , que ocuparà l’espai de l’antiga entrada que la universitat tenia a la plaça de la Germandat.