Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nova jornada d’activitats per fer descobrir la cultura xinesa

Nova jornada d’activitats per fer descobrir la cultura xinesa

El divendres 5 de maig de 2023 s’ha celebrat a la Universitat d’Andorra (UdA) una nova diada dedicada a fer conèixer la cultura xinesa, organitzada per l’Aula Confuci d’Andorra. Amb la programació de diverses activitats obertes a tothom, l’Aula Confuci d’Andorra ha volgut, així, promoure la seva oferta formativa de cara al curs vinent, que s’iniciarà el 18 de setembre.

Sota el títol “Descobrim la cultura xinesa”, la jornada s’ha iniciat amb un esmorzar tradicional a la plaça de la Germandat, amb la cerimònia del te i uns tallers de cal·ligrafia i de confecció de bossetes perfumades. Es tractava d’una activitat gratuïta que ha aplegat a un públic nombrós i encuriosit a la vora del campus lauredià. Posteriorment, s’ha ofert una demostració participativa de la dansa dels ventalls i de la dansa del lleó, com també una iniciació al taitxí, completant així una veritable experiència immersiva per als assistents. El vestíbul de l’UdA ha acollit, finalment, una exposició fotogràfica sobre els paisatges més emblemàtics de la geografia xinesa.

Creada fa set anys a través d’un conveni de col·laboració entre la Universitat d’Andorra i la Fundació Institut Confuci de Barcelona, l’Aula Confuci d’Andorra ofereix diversos nivells de cursos de llengua xinesa i gestiona la realització dels exàmens oficials de xinès al país. El període de preinscripció per als cursos està obert fins a l’11 de setembre.

Més informació sobre els cursos de llengua i cultura xineses

Data de publicació: 5 de maig de 2023