Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Nova publicació sobre els 25 anys de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra

Nova publicació sobre els 25 anys de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra

????????????????????????????????????

El passat 12 de maig es va presentar el llibre commemoratiu 25 anys d’història de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra, signat per Olga Travesset i Inés Vilà. Es tracta d’un treball de recerca, profusament il·lustrat, que recull els inicis de la sanitat a Andorra i explica la creació i l’evolució de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra, vint-i-cinc anys després de l’inici de la primera Escola Universitària d’Infermeria d’Andorra.

En l’acte es va recordar que durant l’any acadèmic 2013-2014 es van commemorar els vint-i-cinc anys de l’inici de l’ensenyament superior a Andorra. L’any 1988 es va iniciar el primer curs de la Diplomatura d’Infermeria a l’Escola Universitària d’Infermeria, amb tretze estudiants a Andorra la Vella. Simultàniament, s’iniciava el primer curs del Diploma Professional Avançat en Informàtica de Gestió a l’Escola d’Informàtica, amb dotze estudiants a Sant Julià de Lòria. L’any 1997 es va crear per llei la Universitat d’Andorra, que integrava l’Escola d’Infermeria i l’Escola d’Informàtica, i es creava un centre nou, el Centre d’Estudis Virtuals.

La presentació del llibre va tenir lloc en el marc de la celebració del Dia internacional de la infermera. El lema d’enguany era “Les infermeres, una força per al canvi: eficaces en cures, eficients en costos”. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers d’Andorra, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i la Universitat d’Andorra van organitzar diversos actes públics, entre els quals una taula rodona dedicada a les experiències acadèmiques dels actuals estudiants de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra.

 

 

 

Data de publicació: 13 de maig de 2015.