Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Noves formacions en creació de videojocs

Noves formacions en creació de videojocs

La Universitat d’Andorra (UdA) ofereix un any més diverses formacions específiques sobre creació de videojocs, que es desenvoluparan, amb el suport d’Andorra Telecom, durant aquest mes de febrer. L’objectiu és fer conèixer entre els joves una branca de les tecnologies de la informació i la comunicació en què conflueixen diverses disciplines com la tecnologia, l’art, el guió, els efectes visuals i fins i tot la psicologia i el màrqueting.

En destaca sobretot el seminari d’iniciació a la creació de videojocs, titulat “Disseny i creació de videojocs amb Construct 3”, que està obert al públic en general, i que pot ser especialment d’interès per a docents i alumnes de batxillerat. Té una durada de 3,5 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a l’UdA, el proper dijous 15 de febrer de 2024, de les 15.00 h a les 18.30 h, coincidint amb les vacances escolars de Carnaval. La inscripció, totalment gratuïta, es pot tramitar fins al 9 de febrer a través del formulari de preinscripció en línia. Es tracta d’un curs de presa de contacte en el qual es treballa amb l’eina Construct 3 per fer una simulació de desenvolupament sense necessitat de coneixements previs.

A banda, s’han programat formacions més específicament destinades a alumnes de batxillerat professional del Centre de Formació Professional d’Andorra, com ara un seminari de disseny de nivells en jocs de plataformes mitjançant un motor de joc, a més d’una formació sobre disseny de videojocs a través d’un document de proposta, dirigida en aquest cas als estudiants del bàtxelor en Informàtica de l’UdA.

La iniciativa compta amb la col·laboració d’Andorra Telecom, que en finança el 50% dels costos.

Data de publicació: 31 de gener de 2024