Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Noves propostes al Cicle de Perfeccionament Professional

Noves propostes al Cicle de Perfeccionament Professional

L’edició 2023-2024 del Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) de la Universitat d’Andorra s’amplia amb tres noves propostes formatives, dues de les quals previstes per a aquest mes de novembre. El CPP és un programa de seminaris de curta durada presencials adreçat a estudiants universitaris, professorat i a professionals del país.

La primera proposta, prevista per al 24 i 25 de novembre, és una formació sobre la detecció i la prevenció de la discalcúlia, un trastorn que es pot equiparar a la dislèxia dels números. El seminari té una durada de 12 hores i anirà a càrrec de Josep M. Serra Grabulosa, professor de la Facultat Psicologia de la Universitat de Barcelona.

La segona formació tindrà lloc el 28 de novembre i porta per títol “La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets”. Serà impartit per Montse Perelló Giné, grafòloga i grafoterapeuta i, amb una durada de 3 hores, té com a objectiu aprendre a analitzar les característiques psicològiques i fisiològiques d’una persona mitjançant la seva escriptura manuscrita. El 20 de febrer, la mateixa docent impartirà un segon nivell del seminari sobre grafologia, per tal d’aprofundir en les bases d’aquesta disciplina com a eina d’autoconeixement.

La matrícula per a les tres formacions, que disposa d’un 20% de descompte gràcies a la col·laboració de Creand Fundació, ja es pot tramitar al formulari de preinscripció de l’UdA.

D’altra banda, encara està oberta la inscripció per a un dels CPP anunciats anteriorment, “El llenguatge no verbal en la comunicació”, que impartirà el doctor en Psicologia Gorka Bartolomé el pròxim 16 de novembre.

Data de publicació: 25 d’octubre de 2023