Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Obertes les preinscripcions per al proper curs 2021-2022

Obertes les preinscripcions per al proper curs 2021-2022

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripcions per a les persones que vulguin estudiar a Andorra durant el proper curs 2021-2022, amb la vista posada al futur i a la plena recuperació de la normalitat. El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia, que inclou un espai de comentaris on es poden fer consultes o observacions.

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’han obert les preinscripcions per als dobles bàtxelors d’Administració d’empreses i Dret i d’Administració d’empreses i Informàtica. En el cas del bàtxelor en Infermeria, tenint en compte que la demanda per cursar aquesta formació superava en excés les places disponibles, les preinscripcions es van tancar el 18 de juny a les 12 h per tal que es pogués dur a terme una prova d’admissió (el 28 de juny).

Com a novetat, s’obren també les preinscripcions per cursar el nou màster en Educació, un grau de segon cicle universitari (dos anys) que està previst que es pugui impartir, en modalitat semipresencial, a partir del setembre.

A més, està oberta la preinscripció per a la formació d’ensenyament professional superior (el diploma professional avançat, de dos anys). Es tracta d’un cicle curt europeu adaptat a les necessitats del sistema productiu i amb un component molt pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment un bàtxelor amb la convalidació d’un nombre important de crèdits.

També es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle (bàtxelors) en ComunicacióDret, Humanitats Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari (inscripcions tancades el 4 de juny).

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, s’ofereixen diversos postgrauscursos d’actualització i formacions de curta durada, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.

L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. L’UdA es caracteritza per oferir una atenció i un seguiment personalitzat a l’estudiant, per fer un èmfasi especial envers les tecnologies de la informació i el multilingüisme, i per disposar d’un ample ventall de possibilitats per fer mobilitat a l’estranger.

Les carreres gaudeixen d’un estret vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100%.

Darrera actualització: 18 de juny de 2021