Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Participació a la conferència d’alt nivell del Consell d’Europa

Participació a la conferència d’alt nivell del Consell d’Europa

Dues estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació de la Universitat d’Andorra (UdA) van prendre part, amb una presentació, a la conferència d’alt nivell del Consell d’Europa “Competències per a una cultura de la democràcia i el diàleg: un repte polític i de valors”, un dels actes centrals de la presidència andorrana del Consell d’Europa 2012-2013.

La conferència internacional, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella els dies 7 i 8 de febrer, va atorgar un mandat polític per treballar per a l’educació per a la ciutadania democràtica i el diàleg intercultural. Les conclusions ajudaran a definir les orientacions estratègiques per al programa 2014-2015 d’activitats en el camp de l’educació i es trametran a la Conferència de ministres d’Educació, que es reunirà a Helsinki els dies 26 i 27 d’abril.

Van assistir a la conferència 150 participants, representants dels estats membres del Consell d’Europa, ambaixadors permanents, membres dels diferents òrgans del Consell d’Europa, d’associacions governamentals i no governamentals, experts internacionals i representants del Govern, del Consell General, dels comuns i de la Universitat d’Andorra.

Data de publicació: 9 de febrer del 2013.