Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  Plataforma amb recursos per a escolars en temps de confinament

Plataforma amb recursos per a escolars en temps de confinament

 

L’Escola d’Educació de la Universitat d’Andorra (UdA), conscient de les dificultats amb què es troben les famílies amb fills en edat escolar a l’hora de passar el confinament a causa de la crisi de la Covid-19, ha posat en marxa una plataforma per recollir recursos educatius, culturals i d’interès general dirigits als escolars per tal que passin aquests dies a casa de la manera més entretinguda possible.

L’espai, andorraquedatacasa.uda.ad, té la voluntat d’aglutinar materials que les famílies puguin desenvolupar a casa, recursos educatius creats per la Universitat d’Andorra i, en especial, pels estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació, i d’altres recursos externs d’interès que s’han anat recopilant. Tot plegat amb l’objectiu de reforçar la consigna de quedar-se a casa, de promoure la creativitat de la població i d’incentivar que es comparteixin experiències i coneixements amb els infants.

El projecte Andorraquedatacasa vol animar a tothom, des de persones confinades a casa fins a professionals que treballen a primera línia, a compartir la seva experiència i coneixement ja sigui a través de vídeos (cuinant, fent esport, mostrant hàbits d’higiene, aprenent o ensenyant a fer alguna cosa, etc.) d’imatges (dibuixos, fotografies, etc.) o de textos (contes, llegendes, recomanacions, poesies, etc).

Per participar, només cal omplir un formulari i, posteriorment, enviar les produccions per correu electrònic o, en cas que siguin vídeos, a través de portals d’enviament d’arxius de grans dimensions com wetransfer.com.

Data de publicació: 6 d’abril del 2020