Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Tercera edició del postgrau en gestió cultural (Màster MIRO en turisme cultural)

Tercera edició del postgrau en gestió cultural (Màster MIRO en turisme cultural)

Photo Miro bleu 3 -® H. Argence - MIRO_UPVD

La Universitat d’Andorra (UdA) oferirà el curs vinent una tercera edició del postgrau en gestió cultural que forma part del programa MIRO, un programa transfronterer dissenyat per la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD) i en el qual també participen la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de París VI i l’Institut de Ciències Polítiques de Tolosa. El període de preinscripció està obert fins al 26 de juny de 2017 al web ProgrammeMiro.

La formació conjunta, anomenada genèricament Màster MIRO, ha estat concebuda per respondre al desenvolupament del turisme cultural als diversos territoris que hi participen, i per aquest motiu ofereix una triple titulació: postgrau andorrà, màster francès i màster espanyol. L’objectiu és formar professionals altament qualificats en l’àmbit del desenvolupament local i més específicament en el sector del turisme cultural, mitjançant una qualificació reconeguda internacionalment que els faciliti la mobilitat.

Es tracta d’una formació en línia de dos anys de durada (120 crèdits europeus) que es pot cursar en tres llengües vehiculars (català, francès o castellà), a més d’incloure una traducció a l’anglès. Combina la formació virtual amb estades als diferents territoris, i proposa als estudiants tres àmbits d’especialització: e-turisme, elaboració d’estudis de públics i posada en valor dels patrimonis.

El programa ha estat seleccionat com una de les Iniciatives d’Excel·lència en Formacions Innovadores (IDEFI) que finança l’Agència Nacional francesa de la Recerca (ANR).

Data d’actualització: 30 de març de 2017