Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Publicació d’un conte infantil

Publicació d’un conte infantil

stefanoni514

La Universitat d’Andorra (UdA) ha publicat el conte infantil titulat Els germans Stefanoni, un treball d’estudiant que ja s’ha començat a distribuir a les biblioteques i centres educatius del país.

La publicació respon a una iniciativa de la Universitat que vol difondre els treballs dels estudiants que hagin assolit l’excel·lència. S’ha escollit aquesta obra com al més representatiu dels contes que han escrit i il·lustrat els alumnes de segon curs del bàtxelor en Ciències de l’educació, en el marc d’un treball conjunt entre les assignatures d’Educació en patrimoni cultural d’Andorra i Literatura infantil, que es va dur a terme el primer semestre del curs 2014-2015.

És el resultat del projecte “Pinta’m un conte”, que consisteix en la creació d’un conte adreçat a nens d’entre 6 i 8 anys, amb un apropament emocional per fomentar la relació d’estima i respecte envers el patrimoni. Vol ser un recurs didàctic per ajudar a explicar als infants què és el patrimoni cultural, alhora que estimular llur curiositat per la història.

Data de publicació: 22 d’abril de 2015