Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Reelegits els representants dels docents al Consell Universitari, nous representants dels estudiants

Reelegits els representants dels docents al Consell Universitari, nous representants dels estudiants

eleccionscu2016v2

Els professors Univers Bertrana i Olga Travesset seran de nou els representants electes del personal docent al Consell Universitari de la Universitat d’Andorra (UdA), després d’haver estat reelegits aquest 14 de desembre a les eleccions al Consell Universitari de l’UdA, que s’han desenvolupat amb normalitat. Com a suplents, han quedat designades Nadia Azzouz i Montserrat Pellicer, integrants de la mateixa candidatura.

Clàudia Call i Gilberto Colina, de la seva banda, han estat elegits per representar els estudiants a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, els suplents seran Encarnació Morales i Paulo Dias.

La llei 12/2008, del 12 de juny, d’ordenació de l’ensenyament superior estableix que per als membres del Consell Universitari que representen a personal docent i estudiants la durada del mandat és de dos anys, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. A la vegada, és l’òrgan per mitjà del qual la societat participa en la Universitat.

Data de publicació: 14 de desembre de 2016