Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Renovada la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra

Renovada la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) ha anunciat la renovació de la càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra (UdA), titulada “Tecnologies de la informació: Formació i desenvolupament solidari. El cas dels petits estats”.

Així, es renova per un període de quatre anys més, fins al 20 de novembre del 2025, l’acord de creació de la càtedra signat a París el 20 de novembre del 2006. En la comunicació de la decisió, el director de Future of Learning and Innovation de la UNESCO, Sobhi Tawil, remarca que la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra fa una contribució significativa en la promoció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’educació, contribuint així a assolir l’ODS 4 i l’Agenda 2030, i ajudant a reduir la bretxa digital. També destaca el suport donat en l’ús de les TIC durant la pandèmia de la Covid-19, així com les col·laboracions que es fan amb altres universitats i institucions, especialment a través de la Network of Universities of Small Countries and Territories (NUSCT).

Càtedra UNESCOLa Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra té com objectiu principal ajudar a reduir la fractura digital a través de la formació i de l’intercanvi d’experiències. Per a això, la Càtedra treballa en la promoció de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l’ensenyament com un element fonamental per a la difusió d’aquestes tecnologies en la societat.

Data de publicació: 16 de març de 2022