Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  L’Aula Confuci ofereix sessions extraescolars d’iniciació a la llengua xinesa

L’Aula Confuci ofereix sessions extraescolars d’iniciació a la llengua xinesa

Coincidint amb l’inici d’unes vacances escolars de Pasqua marcades per la situació de crisi sanitària, l’Aula Confuci d’Andorra, entitat creada per la Universitat d’Andorra (UdA) i la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), ofereix als infants del país unes sessions extraescolars d’iniciació a la llengua xinesa que tenen lloc per videoconferència: des del 14 fins al 24 d’abril (1a edició), o bé des del 27 d’abril fins al 7 de maig (2a edició)

El curset està dirigit a alumnes de Primera ensenyança i de Segona ensenyança d’Andorra, que aprendran les nocions bàsiques per poder establir una primera comunicació en xinès, com ara saludar, presentar-se o comptar amb els dits de la mà. S’estructura en quatre sessions de 30 minuts cada una, que s’adapten diferents franges d’edat (6-7 anys, 8-9 anys, 10-11 anys o més de 12 anys).

Per poder-hi optar, les famílies havien d’emplenar el formulari de preinscripció de la Universitat d’Andorra abans del 9 d’abril, especificant-hi la data de naixement perquè la Universitat pogués distribuir els alumnes en funció de l’edat. Les places, limitades, es va atribuir per ordre d’inscripció.

Més informació

Darrera actualització: 15 d’abril de 2020