Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  S’estrena el programa de televisió Megawatt

S’estrena el programa de televisió Megawatt

Aquest dimarts 12 d’octubre, a les 21.20 h, s’estrena a Andorra Televisió (ATV) el programa ‘Megawatt’, una coproducció entre la Universitat d’Andorra (UdA), Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i ATV. El rector de l’UdA, el director general de FEDA i el director general de Ràdio i Televisió d’Andorra han presentat el nou programa destacant la col·laboració que ha existit entre les tres institucions i el caràcter divulgatiu de les emissions.

Es tracta d’una sèrie de 13 capítols que presenta diverses experiències científiques relacionades amb l’energia, en el context del Museu de l’Electricitat, explicades per un professor de l’UdA. Per completar el contingut científic del programa, cada experiència s’acompanya de reportatges i entrevistes que situen els conceptes presentats en l’àmbit de la vida quotidiana, explicant quina és la seva aplicació pràctica. La sèrie aborda temes tan diversos com les fonts d’energia, el funcionament d’una central hidroelèctrica o la detecció de camps magnètics, sense deixar de banda el medi ambient i la sostenibilitat.

Megawatt es podrà veure a ATV els dimarts a les 21.20 h, els dimecres a les 19.30 h i els divendres a les 15.15 h. Posteriorment també es trobarà en línia a través d’Internet. És possible, a més, que s’incorpori a la programació d’altres canals de televisió.

Data de publicació: 11 d’octubre del 2010.