Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Tesi doctoral sobre els riscos laborals a les estacions d’esquí

Tesi doctoral sobre els riscos laborals a les estacions d’esquí

El divendres 30 d’octubre del 2020 ha tingut lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral titulada “Relació entre l’avaluació, la percepció i la gestió dels riscos laborals en els dominis d’esquí alpí d’Andorra” defensada per Cristina Fernández Farina i codirigida per Mariona Portell i Pedro R. Mondelo.

El tribunal ha estat format per Sofia Isus (Universitat d’Andorra), Xavier Baraza (Universitat Oberta de Catalunya), M. Jesús Martínez (Universitat Oberta de Catalunya), Jordi Tous (Universitat Rovira i Virgili) i M. Asunción Galera (Universitat Politècnica de Catalunya). La tesi ha obtingut la màxima qualificació, excel·lent cum laude, per unanimitat del tribunal.

L’objectiu de la investigació ha estat avaluar el risc laboral dels dominis esquiables, la percepció del risc que tenen els seus empleats, el grau de compromís que manifesten envers l’empresa i els sistemes de gestió de seguretat i salut en el treball que tenen implementats les estacions. La nova doctora, Cristina Fernández, és infermera, antropòloga i tècnica en riscos laborals, i treballa al Centre d’Estudis Virtuals i d’Extensió Universitària de la Universitat d’Andorra.

Aquesta ha estat la dotzena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra.

Data de publicació: 30 d’octubre de 2020