Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Tret de sortida de la 14a edició de l’Aula Magna

Tret de sortida de la 14a edició de l’Aula Magna

Una conferència sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) ha servit, aquest dijous 18 d’octubre, per donar el tret de sortida de la 14a edició del programa Aula Magna, que organitza conjuntament la Universitat d’Andorra (UdA) i el Comú d’Andorra la Vella. El projecte, que s’emmarca dins de la Càtedra UNESCO de l’UdA, va néixer l’any 2005 per apropar la universitat a la societat andorrana i, en concret, al col·lectiu de la gent gran. La iniciativa també té un vessant intergeneracional, de manera que els estudiants sènior compateixen les classes amb els joves estudiants de l’UdA.

El curs té una durada de 24 hores lectives repartides en nou sessions de diferents temàtiques (educació, sanitat, noves tecnologies, economia, etc.) que s’allargaran fins al pròxim mes de maig.

Com a novetat, enguany s’han programat més classes en horari de matí per tal que el programa pugui arribar a més estudiants de la Universitat d’Andorra i fomentar així el seu esperit intergeneracional. A més, l’intercanvi universitari que durant els darrers anys ha unit estudiants sènior de les universitats d’Andorra, Lleida i Manresa, se celebrarà per primera vegada a Vic, ja que s’incorpora al projecte la universitat d’aquesta població.

La primera sessió de la nova edició de l’Aula Magna ha anat a càrrec del coordinador d’Andorra Sostenible, Francesc Molist, que ha impartit la conferència titulada “Andorra amb els objectius de desenvolupament sostenible”, dedicada als reptes que s’han impulsat des de les Nacions Unides de cara al 2030. El tema triat no és casual, sinó que s’ha escollit tenint en compte la voluntat de la Universitat de contribuir, a través de les seves formacions, a promoure valors com els de la igualtat, la tolerància o la sostenibilitat.

Totes les persones que estiguin interessades en matricular-se gratuïtament en el curs 2018-2019 de l’Aula Magna, poden fer la seva inscripció a la Universitat d’Andorra o al Punt d’Informació de la Gent Gran del Comú d’Andorra la Vella.

Data de publicació: 19 d’octubre de 2018