Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  L’UdA acull l’exposició “Turisme sostenible”

L’UdA acull l’exposició “Turisme sostenible”

En el marc del programa d’actes commemoratius del seu 30è aniversari, la Universitat d’Andorra (UdA) acull des del 15 de gener fins al 9 de febrer l’exposició itinerant “Turisme sostenible”. La mostra s’estructura en tretze plafons que fan conèixer diferents accions relacionades amb el turisme sostenible a escala mundial i nacional. Entre d’altres temes, s’hi explica l’impacte del turisme en el canvi climàtic i al medi ambient; la cultura globalitzada i la gentrificació; i es mostren dades a escala mundial.

L’exposició és una iniciativa d’un grup de treball interministerial creat a Andorra amb l’objectiu d’organitzar accions amb motiu de l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Compta amb el patrocini de FEDA.

Objectius de Desenvolupament Sostenible

En línia amb els valors que es desprenen del seu model institucional, la Universitat d’Andorra s’adhereix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb l’objectiu de contribuir al seu assoliment. Des dels seus orígens, l’UdA com a institució se sent compromesa amb la conservació del medi ambient a través d’una ètica ambiental solidària amb tots els pobles del món, que promou la conservació de la biodiversitat.

Data de publicació: 15 de gener de 2018.