Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  ‘UdArt Poesia’ a Escaldes-Engordany

‘UdArt Poesia’ a Escaldes-Engordany

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2011, la primera exposició UdArt Poesia ha estat instal·lada des de l’1 d’abril al vestíbul de la sala Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, on hi romandrà fins al 30 de juny. El comú escaldenc ofereix així una segona oportunitat de visitar l’exposició de poetes andorrans que havia estat a la Universitat d’Andorra (UdA) fins el 14 de gener de 2010. Gràcies a la seva nova ubicació, en motiu de la jornada electoral del 3 d’abril, per exemple, va ser vista per més de 3.400 famílies.

Compta amb la participació de vint autors contemporanis del Principat d’Andorra, de Teresa Colom a Àlvar Valls, passant per Josep E. Dallerès o Manel Gibert, que hi són representats amb una selecció de la seva obra. Paral·lelament, es pot visitar al centre universitari de Sant Julià de Lòria la segona part de la mostra, dedicada en aquest cas a fer conèixer vint-i-un poetes vinculats a l’Alt Urgell i la Cerdanya, entre els quals destaca Jordi Pere Cerdà.

UdArt Poesia és un cicle amb el qual, durant el curs 2010-2011, la universitat andorrana ha superat el repte d’apropar al públic una forma d’expressió literària sovint poc visible. La iniciativa compta amb la col·laboració d’Àgora Cultural.

Més informació: Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, tel. 890 875, www.e-e2011.ad.